Då var det dags för del 3 av vår julbordsguide, för er som missade de första så hittar ni de andra här Del 1 & Del 2 Del 3.
Trevlig läsning!
Vi ställde fem frågor till restaurangerna:
1: Mellan vilka datum serverar ni julbord?
2: Varför ska man välja ert julbord, vad är er specialitet?
3: Serverar ni vegetariskt julbord?
4: Erbjuder ni laktos- och/eller glutenfritt julbord?
5: Har ert julbord råvaror som är ekologiska och/eller närproducerade? Om ja, hur stor del av julbordet?
VOX:
Fråga 1: Vi serverar vår julmeny ”Bye-bye julbord, hello lobster!” från den 25 november till den 19 december.
Fråga 2: Vårt alternativ till julbord är en en förrättsduo och dessert med juliga smaker. Till varmrätt har man två val av det bästa från hav och skog; smörpocherad färsk hummer eller oxfilé med ankleversmör och tryffel.
Fråga 3: Självklart har vi både vegetariskt och veganskt.
Fråga 4: Vi erbjuder alltid både laktos- och glutenfria alternativ i vår restaurang.
Fråga 5: Vi arbetar både med ekologiskt och närproducerat och i den här menyn är det ekologisk oxfilé ifrån ett utegångsdjur som är uppfödd på ett helt naturligt sätt och tomaterna är odlade i Viken i Skåne.
Pris: 495 kr
Boka bord på: voxhotel.se/restaurant/
Stora Hotellet
Fråga 1: Vi serverar Julbord mellan 26:e November till 19:e December
Fråga 2: Melker Andersson har fortsatt att utveckla och förbättra Elite Hotels Julbord. Utsökta delikatesser på små fat. Det känns som det är Du som kommer först varje gång!
Fråga 3: Nej men vi har ett modernt Julbord med mycket frukt, grönt och sallader.
Fråga 4: Hela Julbordet är noga uppmärkt!
Fråga 5: Hela Julbordet består av Svenska produkter.
Pris: Från 450 kr per person.
Boka bord på: 036-2155000
www.elite.se